Ik ben Eva Mulders, psycholoog-psychotherapeut, EMDR practitioner en Cognitief gedragstherapeut. Daarnaast ben ik moeder van een zoontje.
Ik ben opgegroeid in een typisch ‘psychologengezin’, mijn beide ouders zijn klinisch psycholoog-psychotherapeut en hebben samen een eigen psychologenpraktijk. Het vak werd mij dus al met de paplepel ingegoten en ik besloot mijn ouders achterna te gaan door ook psychologie te gaan studeren. Inmiddels ben ik bijna 10 jaar werkzaam als psycholoog en ben ik sinds 2021 ook psychotherapeut.
"Ik wil een veilige plek bieden waar je je gezien en gehoord voelt en waar alle emoties er mogen zijn."
Ik heb in verschillende vrijgevestigde psychologenpraktijken gewerkt, waar ik een breed scala aan psychische klachten behandelde. Al vanaf het begin van mijn loopbaan merkte ik de meeste affiniteit te hebben met het behandelen van angst- en traumaklachten, in het bijzonder rondom zwangerschap en bevalling.
Tijdens mijn eigen zwangerschap nam deze interesse toe en ben ik me nog meer gaan verdiepen in deze klachten en de behandelmogelijkheden daarvoor. Het viel me daarbij op dat er nog relatief weinig aandacht en bekendheid was rondom deze klachten, terwijl de impact ervan erg groot kan zijn. Daarnaast zag ik in mijn nabije omgeving hoe veel mensen problemen ervaren rondom zwanger worden, zwangerschap, bevalling en de eerste jaren van het ouderschap. Dit gaf mij nog meer motivatie om hier iets in te willen betekenen voor anderen.
Ik besloot mijn persoonlijke interesse te combineren met mijn professionele kennis en ervaring, en ben me gaan specialiseren in het behandelen van psychische klachten in deze levensfase. Sinds 2017 werk ik in de psychologenpraktijk die is opgezet door mijn ouders (Mulders-Levelink Psychologenpraktijk Eindhoven-Zuid), en inmiddels ben ik mede-praktijkhouder.
Het behandelen van psychische klachten rondom zwangerschap, bevalling en het vroege ouderschap gaf mij zoveel voldoening, dat ik besloot me hier volledig op te gaan focussen in onze praktijk. Ik richtte hiervoor een nieuwe tak van onze praktijk op met een eigen naam; EVE Psychologie was geboren!
Het is mijn doel om persoonlijke en deskundige hulp te bieden aan vrouwen en mannen die in deze intense en kwetsbare fase van het leven psychische klachten ervaren en daarbij ondersteuning kunnen gebruiken. Ik wil een veilige plek bieden waar je je gezien en gehoord voelt. Hier mogen alle emoties er zijn en kunnen we samen zoeken naar de knelpunten die ervoor zorgen dat je vastloopt in deze fase van je leven.
Ik help je heel graag in jouw proces om jezelf en jouw weg in het leven terug te vinden en voor jou belangrijke doelen te bereiken.
Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en volg daarom regelmatig bijscholing. Daarnaast neem ik deel aan meerdere intervisiegroepen en ben ik lid van verschillende beroepsverenigingen.
"Ik kon vrij snel bij deze praktijk terecht, wat erg fijn was. Ik heb de sessies met Eva als erg prettig ervaren. Ze heeft een fijne, rustige en open houding en reikt de juiste handvaten aan. Eva gaat regelmatig in overleg over het beloop van de behandeling, waarbij ze checkt hoe ik het zelf vind gaan, waardoor het ook echt als mijn eigen proces voelt."
Review afkomstig van Zorgkaart Nederland.
Datum laatste update: 11-11-2024.
Dit betreft de wachttijd voor de start van nieuwe intakes en behandeling. De genoemde wachttijd is een schatting.
Je kunt je aanmelden door het online aanmeldformulier in te vullen. Ik neem hierna zo spoedig mogelijk contact met je op voor een telefonische screening, waarbij we samen bekijken of jouw hulpvraag aansluit bij mijn aanbod en werkwijze.
Alle informatie zal vertrouwelijk worden behandeld. Aan het invullen van het aanmeldformulier kunnen geen rechten ontleend worden.
Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of jouw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf jouw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). Voor de duidelijkheid: Jouw zorgverzekeraar gaat dan voor je op zoek naar een andere zorgaanbieder, waar je sneller terecht kunt.